ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Όλοι έπαιξαν, όλοι σκόραραν

Όλοι έπαιξαν, όλοι σκόραραν

Διαβάστε τι έκανε η Μπαρτσελόνα, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη Euroleague, την ημέρα που φιλοξενήθηκε από τους Λαμπρόπουλο και Τσαϊρέλη.

Η Τενερίφη δεν έχει υπερασπιστεί ακριβώς, την έδρα της στη φετινή Liga Endesa, με την Μπαρτσελόνα να γίνεται η τρίτη ομάδα που πήγε στο Pabellon Insular Santiago Martin και έφυγε με το "διπλό" (66-80).

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη Euroleague, κράτησε τους γηπεδούχους στους 10 πόντους, κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, απομακρύνθηκε (28-44) και δεν κοίταξε ξανά πίσω, για να αποκτήσει το 5-1 για ρεκόρ. Ο Λάμπε ήταν ο πρώτος σκόρερ της παρέας του, προσφέροντας 20π. σε 21.17'', ενώ κατέβασε και 5 ριμπ., ενώ έδωσε και 3 ασίστ. Διψήφιοι τελείωσαν και οι Αμπρίνες (11) και Τόμιτς (10π., 6 ριμπ.). Ο Ντόλμαν είχε 9π., μαζί με 4 ριμπ. και 5 ασίστ. Ο Τσάβι Πασκουάλ μοίρασε το χρόνο σε όλους τους παίκτες και όλοι σκόραραν.

Για τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Λουκ Σίκμα (26π., 7 ριμπ.), ενώ οι Μπλάκο και Γιώργος Λαμπρόπουλος είχαν από 10π. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν στην starting five και σε 26.15'' συμμετοχής έδωσε 4/8 διπ., 2/4 τριπ., 2-1 ριμπ., 1 κλεψ., 1 κόψιμο και 3 λάθη. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αγωνίστηκε για 3.59'' και είχε 0/2 διπ., 1 ριμπ. Η Τενερίφη έχει πια για ρεκόρ το 3-3.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ