ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι... χοροί του Βάσκεθ

Οι... χοροί του Βάσκεθ

Το "Κόπα ντελ Ρέι" περιλαμβάνει μεγάλες μάχες το τετραήμερο (10-13/2) και στη Μπαρτσελόνα κάνουν... όρεξη για "ριπίτ" με τον Βάσκεθ να υπόσχεται χορούς αν κατακτήσει το Κύπελλο!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδίκτυο, μόλις τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπανταλόνα, ο Φραν Βάσκεθ τονίζει πως φυσικά και θέλει το "ριπίτ" για την ομάδα του, αλλά προτιμάει να σκέφτεται μόνο το πρώτο ματς.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως μέχρι τον τελικό της Κυριακής μεσολαβούν δύο παιχνίδια και καμία ομάδα δεν γνωρίζει εκ των προτέρων σε τι κατάσταση θα βρεθεί και πως θα καταφέρει να νικήσει τρεις αντιπάλους σε ισάριθμες μέρες για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Πάντως, ο Βάσκεθ τονίζει ότι αν η Μπαρτσελόνα νικήσει και πάλι το "Κόπα ντελ Ρέι" αυτός και οι συμπαίκτες του θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν. Παράλληλα, μετά από κάθε νίκη είπε πως θα δίνει ένα φιλί στη σύζυγό του. Καθόλου, άσχημα αν αναλογιστεί κανείς ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί.

"Είναι δύσκολο και λίγο... περίπλοκο το να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είναι μία διοργάνωση με 8 ομάδες που θα δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Θέλω να είμαι προσεκτικός και σκέφτομαι μόνο το πρώτο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να παίξουμε και να αποδείξουμε την αξία μας μέσα στο γήπεδο", τόνισε ο Βάσκεθ και συνέχισε:

"Το Κύπελλο είναι ένα διάλειμμα μέσα στο πρωτάθλημα αλλά και μία διοργάνωση που βλέπεις πολύ ωραίο μπάσκετ μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Κάθε φορά που μπαίνεις στο παρκέ είναι κάτι το ξεχωριστό".

Σε ερώτηση για την Ευρωλίγκα και τα φαβορί της, ο Φραν Βάσκεθ αναφέρθηκε και στις ελληνικές ομάδες λέγοντας: "Σίγουρα μία από τις ομάδες του ομίλου μας (σ.σ. Μακάμπι για παράδειγμα). Υπάρχουν σύνολα όπως εμείς, η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και κάποιες άλλες ομάδες εκπλήξεις που θα παλέψουν για το Final Four".

Όσο για τα χορευτικά των παικτών της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση κατάκτησης του "Κόπα ντελ Ρέι"; Ο Φραν Βάσκεθ προτιμάει να μην πει κάποιες κακές λέξεις στα καταλανικά μέσα στη Μαδρίτη αλλά δεν το αποκλείει κιόλας... "Ό, τι ξέρω στα καταλανικά είναι βρωμόλογα, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται, ακόμα και να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε αν πάρουμε το Κύπελλο!".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ