ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Παπανικολάου... φρέναρε τον Πλάις

Ο Παπανικολάου... φρέναρε τον Πλάις
IGOR MARTIN

Η απρόσμενη απώλεια του Κώστα Παπανικολάου ανέστειλε τα πλάνα που είχε η Μπαρτσελόνα, καθώς τώρα καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Έλληνα διεθνή.

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τη Λαμποράλ Κούτσα, ως προς την παραχώρηση του Τίμπορ Πλάις, με το αζημίωτο (500.000 ευρώ θα πάρουν οι Βάσκοι). Αυτό έγινε πριν εννέα ημέρες. Και γιατί δεν έχει ανακοινωθεί από τους "μπλαουγκράνα" ο Γερμανός;

Διότι μετά την απόφαση του Κώστα Παπανικολάου να περάσει στην άλλη ακτή του Ατλαντικού, οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν άλλη προτεραιότητα. Να καλύψουν το κενό που τους άφησε ο 24χρονος Έλληνας διεθνής.

Το πραγματικό ερώτημα που γεννάται είναι πώς η "Μπάρτσα" δέχθηκε να υπάρχει ΝΒΑ out στο συμβόλαιο του Παπανικολάου και τον Αύγουστο. Όλα αυτά ωστόσο, μικρή σημασία έχουν τώρα. Οι προτεραιότητες είναι άλλες, με την υψηλή φορολογία στην Καταλονία να κάνει τα πράγματα λίγο πιο περίπλοκα.

Πριν κινήσει εν τω μεταξύ, για κάπου αλλού ο Πλάις, θα πρέπει να πάρει τα χρήματα που του οφείλει η Λαμποράλ από πέρυσι (περί το εξάμηνο) ή έστω μέρος αυτών.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ