ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντόρσι και Μάριτς για αντι-Τζαβάι στην Μπαρτσελόνα

Ντόρσι και Μάριτς για αντι-Τζαβάι στην Μπαρτσελόνα
ELIF SEYDA GUVEN

Τον αντικαταστάτη του τραυματία Νέιθαν Τζαβάι για το υπόλοιπο της σεζόν αναζητά η Μπαρτσελόνα. Ψηλά στη λίστα των Καταλανών ο Τζόι Ντόρσι, αλλά και ο Άλεκς Μάριτς.

Ο τραυματισμός του Νέιθαν Τζαβάι έχει αποδυναμώσει τη φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να ενισχυθεί εν όψει των πλέι οφ της Liga Endesa.

Οι Καταλανοί εισέπραξαν ήδη αρνητική απάντηση από το Νο1 μεταγραφικό τους στόχο, τον Ντ'Ορ Φίσερ, ο οποίος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για να μην επιστρέψει στην Ισπανία, όπου στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Μπιλμπάο.

Επόμενος στη λίστα των "μπλαουγκράνα" είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσι, ο οποίος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, μόνο και μόνο για ένα προσωρινό συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, εξετάζεται και ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Άλεκς Μάριτς, ο οποίος όμως εξακολουθεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, καθώς και ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Το τελευταίο... ευρωπαϊκό όνομα της λίστας είναι ο Γάλλος Αλεξίς Αζινκά, ο οποίος συμμετέχει στα πλέι οφ του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Στρασμπούρ.

Αν δεν καταφέρει να αποκτήσει κάποιον από τους προαναφερθέντες, τότε θα στραφεί σε παίκτες από το NBA, που ανήκουν σε ομάδες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς η προθεσμία για να δηλώσει το νέο της παίκτη είναι μέχρι τις 23 Μαΐου, όταν και ξεκινούν τα πλέι οφ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ