ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έτοιμος ο Μπαζίλε

Έτοιμος ο Μπαζίλε

Μετά από επτά μήνες απουσίας, δύο χειρουργικές επεμβάσεις και αμέτρητες ώρες αποθεραπείας, ο Τζιανλούκα Μπαζίλε είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση με την Μπαρτσελόνα

Όλη η σεζόν πήγε στράφι για τον Ιταλό παίκτη της Μπαρτσελόνα που ίσως τελικά να προλάβει τα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Μπαζίλε από τον περασμένο Οκτώβριο όταν χτύπησε για πρώτη φορά στο αριστερό του πόδι δεν κατάφερε να παίξει ξανά καθώς λίγους μήνες αργότερα (Ιανουάριο) χτύπησε και πάλι και πέρασε για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου.

Τώρα, ωστόσο, η ατυχία του φαίνεται πως τελειώνει για τον άσο της Μπαρτσελόνα. Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του.

"Ήταν μία δύσκολη κατάσταση. Σε όλη μου την καριέρα δεν είχα ποτέ υποφέρει από έναν τόσο μεγάλο τραυματισμό. Τώρα δείχνουν να έχουν τελειώσει όλα και το μόνο που θέλω μόνο είναι να ξαναβρώ το ρυθμό μου", υποστήριξε ο Τζιανλούκα Μπαζίλε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον κάλεσαν να σηκώσει την κούπα μετά την κατάκτηση του "Κόπα ντελ Ρέι" υποστήριξε: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τους την ενέργεια. Με άφησε άφωνο.

Ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσα στους συμπαίκτες μου για να τους δείξω την υποστήριξη μου, αλλά αυτοί απέδειξαν ότι είμαστε μία εκπληκτική ομάδα. Είναι πράγματα που σε κάνουν να επιθυμείς ακόμα πιο γρήγορα την αποκατάσταση του τραυματισμού σου".

Έτοιμος ο Μπαζίλε

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ