ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα"

Βετούλας: "Πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα"
INTIME SPORTS

Στις αλλαγές που έγιναν στον Απόλλωνα Πατρών αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βετούλας.

Ο Απόλλων Πατρών έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Μολφέτα, αλλά και τον κόουτς Νίκο Βετούλα να μιλάνε για τη νέα σεζόν.

" Οι παλιοί γνωρίζουν την φιλοσοφία μας και θα την μεταδώσουν στους νεότερους. Στον Απόλλωνα ενωμένοι και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας θα πετύχουμε όλους τους στόχους", τόνισε ο Ανδρέας Μολφέτας.

Ο προπονητής των Πατρινών, Νίκος Βετούλας δήλωσε: " Όπως κάθε χρονιά που ξεκινάει υπάρχουν χαμόγελα και αισιοδοξία. Όμως ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι θετικό ότι κρατήσαμε τον περυσινό Ελληνικό κορμό της ομάδας, αλλά αλλάξαμε τους Αμερικανούς που αποτελούν σχεδόν το 60% της δύναμης μας.

Θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε στο σύνολο θεωρώντας ότι είναι οι παίκτες που θέλουμε. Έχουμε αφήσει δύο θέσεις κενές στο ρόστερ και προϊόντος του χρόνου θα κάνουμε εφόσον χρειαστεί τις επιλογές που πρέπει. Το πιο σημαντικό είναι να διαχειριστούμε, όπως και πέρυσι, σωστά τις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα έχουμε στη διάρκεια της περιόδου".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Πιστεύω ότι ο κόσμος και φέτος θα στηρίξει την ομάδα, αλλά και εμείς πρέπει με την απόδοσή μας να τον φέρουμε στο γήπεδο".

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις σήμερα και αύριο, ώστε να αρχίσουν την Παρασκευή (23/08) τις προπονήσεις.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ