ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Λίγα εισιτήρια έμειναν για το Απόλλων-Ολυμπιακός

Λίγα εισιτήρια έμειναν για το Απόλλων-Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε πως απομένουν λίγα εισιτήρια για τον αγώνα της Δευτέρας (21/1) με τον Ολυμπιακό

Ο Απόλλων Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία απομένουν λίγα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Δευτέρας (21/1) με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ο μικρός αριθμός εισιτηρίων που έχει απομείνει για τον εντός έδρας αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης για το 2012, Ολυμπιακό Πειραιώς, θα διατίθενται από τα προκαθορισμένα σημεία.

Αυτά είναι: α) Τα γραφεία του Συλλόγου έως την Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 2μ.μ., β) Από τα καταστήματα των κ.κ. Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 268) και Φίλιππου Καμίση (Κορίνθου & Πλ. Γεωργίου) μέχρι και τη Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 2μ.μ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ. Οι πόρτες του κλειστού γηπέδου θα ανοίξουν στις 3:00 μ.μ. Η είσοδος για τους κατόχους των καρτών διαρκείας θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Πάτρας.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αυριανού παιχνιδιού, η Ελληνική Αστυνομία έχει αποφασίσει τη λήψη αυστηρών μέτρων, τα οποία θα ισχύουν εντός και εκτός γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα:

Θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων σε τουλάχιστον τρεις ζώνες πριν την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το εισιτήριο του παιχνιδιού και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους (ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου). Θα είναι δε, υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα σε όλες τις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.

Θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο στους φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας, εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα Πάτρας. Ακόμα κι αν αυτοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του αυριανού παιχνιδιού.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο κλειστό γήπεδο θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος. Από τους φιλάθλους θα αφαιρούνται κέρματα, αναπτήρες, ομπρέλες και άλλα αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με ροφήματα, ποτά και οποιαδήποτε συσκευασία ανά χείρας.

Με εντολή των αστυνομικών αρχών δεν θα επιτραπεί η είσοδος οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του κλειστού γηπέδου, με εξαίρεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα των αθλητών.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία. Στις εισόδους θα εφαρμόζεται το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων με τη χρήση barcode. Επίσης, θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ