ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

"Η προσπάθεια συνεχίζεται"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΤΣΟΝ) ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(ΝΙΚΟΥ ΒΕΤΟΥΛΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΤΣΟΝ) ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(ΝΙΚΟΥ ΒΕΤΟΥΛΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε πως το ποσό που συγκεντρώθηκε την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε έφτασε τις 50.000 ευρώ, εξέδωσε η ΚΑΕ Απόλλων

Η ΚΑΕ Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε πως το ποσό που συγκεντρώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε ξεπέρασε τις 50.000 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Απόλλωνα Π.:

"Η προσωρινή επιτροπή για την σύσταση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Κ.Α.Ε.) του Απόλλωνα Πάτρας, παραμένοντας πιστή στην δέσμευση που έχει δώσει στους εκατοντάδες μετόχους και σε όλη την κοινωνία ανακοινώνει ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε την εβδομάδα που πέρασε, ανέρχεται στο 50.260 € (20,94% ποσοστό κάλυψης).

Είναι εντυπωσιακό ότι το ποσοστό αυτό αναλογεί σε περισσότερους από 300 νέους μετόχους που έχουν αγοράσει από μία μετοχή μέχρι όσες μπορούν.

Η προσωρινή επιτροπή για τη σύσταση της «ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους μετόχους της ομάδας και συνεχίζει την προσπάθεια για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου με σκοπό την δημιουργία Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Κ.Α.Ε.) λαϊκής βάσης.

Παράλληλα, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της υπό σύστασης Κ.Α.Ε. Ανδρέας Μολφέτας, Βασίλης Λιανός και Άγγελος Κάνιστρας ξεκίνησαν σειρά επαφών τους με ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Πάτρας.

Συναντήθηκαν διαδοχικά με τους εκδότες: Θεόδωρο Λουλούδη (Πελοπόννησος), Χρήστο Χριστόπουλο (Γνώμη), Παναγιώτη Γιαλένιο (Σύμβουλος Επιχειρήσεων), Γιώργο Αλεξόπουλο (Αλλαγή), Γιώργο Καραγεωργόπουλο (Κόσμος).

Τους αναλύθηκε ο σχεδιασμός για την συγκέντρωση του Μετοχικού Κεφαλαίου και τους ζητήθηκε να ενισχύσουν με όποιο τρόπο μπορούν την προσπάθεια του Απόλλωνα.

Οι συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΛΩΝ"!

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ