ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Απόλλωνα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Πατρών, μέσω της οποίας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Μέσω ανακοίνωσης ο Απόλλων Πατρών ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Ο Απόλλων Πάτρας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους φίλαθλους που έδωσαν δυναμικό παρών στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, ενώ επισημαίνεται ότι στο κλίμα του αγώνα ήταν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, την εταιρεία ALFA-HELLAS SECURITY και όλους όσοι συνέβαλαν για να διατηρηθεί το αθλητικό πνεύμα πριν και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τέλος, η διοίκηση του Απόλλωνα απευθύνει έκκληση στους φίλαθλους της ομάδας να στηρίξουν δυναμικά τις προσπάθειες των παικτών μας, στο κρίσιμο παιχνίδι που θα δώσει με τον Ίκαρο Καλλιθέας το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 (18:00). Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη, προκειμένου ο Απόλλων να ξεπεράσει νικηφόρα το πρώτο από μια σειρά παιχνιδιών που θα κρίνουν την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα μας στην Basket League ΟΠΑΠ της σεζόν 2012-13.

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας (14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ).

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από: Το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας (Περιβόλα), το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου & Πλ. Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ "Νίκος Αλεξόπουλος" (Αλ. Υψηλάντου 208 – 210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270)".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ