ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Άντερσον: "Το κοινό της Πάτρας είναι μπασκετικό"

Άντερσον: "Το κοινό της Πάτρας είναι μπασκετικό"

Μετά το πέρασμά του από τον Ηλυσιακό και την Κηφισιά, ο Κέβιν Άντερσον θα αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας και εξήγησε ότι δεν δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί την πρόταση των "μελανόλευκων".

Ο Κέβιν Άντερσον αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Πάτρας για να καλύψει την απουσία του Κέβιν Ντίλαρντ ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά στην πρόταση του Απόλλωνα. Ξέρω για ποιο λόγο έρχομαι στην ομάδα και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ για να μπορέσουν να έρθουν τα αποτελέσματα που θα φέρουν στην ομάδα και τον στόχο της παραμονής", ανέφερε σχετικά ο άλλοτε γκαρντ του Ηλυσιακού (2013-14) και της Κηφισιάς (2014-15).

Πρόσθεσε, δε, πως: "Ο Απόλλωνας είναι ένα ιστορικό σωματείο, έχει οργάνωση καλούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Συνεπώς για εμένα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Έρχομαι σε μια όμορφη πόλη. Πάντα μου άρεσε η Ελλάδα και ο ήλιος και ελπίζω η επιστροφή αυτή να συνδυαστεί και από ευχάριστα αθλητικά γεγονότα".

Ο Άντερσον αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο (6/2, 17:00) ντεμπούτο του, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα: "Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα και θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ για να είμαι έτοιμος στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα. Θέλουμε τη νίκη και ελπίζω μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες να τα καταφέρουμε. Έχω παίξει στο παρελθόν ως αντίπαλος του Απόλλωνα και γνωρίζω ότι το κοινό της Πάτρας είναι μπασκετικό και προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να δίνει ώθηση στην ομάδα για τη νίκη. Μου αρέσει να παίζω σε γεμάτα γήπεδα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Πάτρας σε κάθε παιχνίδι μας θα φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ