ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: "Σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Παπαθεοδώρου: "Σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό"
INTIME SPORTS

Ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο είναι το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον κόουτς της Ν. Κηφισιάς, Ηλία Παπαθεοδώρου. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Ντάριους Γκάρετ.

Ο προπονητής της Ν. Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

" Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο με καλούς σουτέρ 3πόντων και αθλητικούς παίκτες", είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Είναι πολύ σημαντικό για μας να ελέγξουμε το ρυθμό και κατά δεύτερον να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην ατομική μας άμυνα. Ταυτόχρονα πρέπει να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση έτσι ώστε να μην δώσουμε ευκαιρία αιφνιδιασμού που είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου".

Ο Ντάριους Γκάρετ δήλωσε: " Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και όπως σε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο μας μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Το Ρέθυμνο είναι καλή ομάδα με αρκετές αλλαγές από το ματς του πρώτου γύρου και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του για να πετύχουμε το στόχο μας".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ