ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: "Σημαντική η αντίδρασή μας"

Παπαθεοδώρου: "Σημαντική η αντίδρασή μας"
INTIME SPORTS

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Νέα Κηφισιά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και θα έχει να αντιμετωπίσει αφενός τον Ολυμπιακό και αφετέρου τις απουσίες των Κρόκερ και Γκάρετ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που ακολουθεί το απόγευμα της Τρίτης (29/4, 17:00).

Ο προπονητής της Κηφισιάς στάθηκε στις απουσίες που έχουν οι Κρόκερ και Γκάρετ, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν.

"Επιστρέφουμε μετά από 25 μέρες σε αγωνιστική δράση, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει γιορτή για την πόλη μας", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Το σημαντικό για μας είναι να καταφέρουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και η δυναμική του αντιπάλου όσο και η δυσκολία του παιχνιδιού πιστεύω να μας βοηθήσει να το πετύχουμε γρήγορα. Έχουμε πλέον δυο σημαντικές απουσίες του Κρόκερ και του Γκάρετ και θέλουμε να δούμε την αντίδραση της ομάδας από τη στιγμή που δυο σημαντικοί παίχτες δεν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι μας".

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση: "Φιλοξενούμε τον Ολυμπιακό και αν και είναι πολύ δύσκολο ματς, το ζητούμενο για μας είναι η νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια.

Τώρα που το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος δεν κοιτάμε τι ψάχνει και τι θέλει κάθε ομάδα, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να παίρνουμε εμείς τη νίκη. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια σειρά αγώνων αρκετά επίπονη τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, όμως είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να αντεπεξέρχεται. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ