ΚΗΦΙΣΙΑ

Παίρνει Σάιλας, αποχαιρέτησε Γιούιν

Παίρνει Σάιλας, αποχαιρέτησε Γιούιν

Ο Εξέιβιερ Σάιλας θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφή της Νέας Κηφισιάς. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Πάτρικ Γιούιν, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ.

Παρελθόν αποτελεί εδώ και μερικές ώρες από τη Νέα Κηφισιά, ο Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ. Ο Αμερικανός σέντερ δεν κατάφερε να ταιριάξει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στους "κόκκινους", με αποτέλεσμα να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και εν τέλει να λυθεί το συμβόλαιό του. Το μέλλον του βρίσκεται στο Κατάρ, εκεί όπου θα συνυπάρξει με τον Στέργιο Κουφό.

Ο πρώην τεχνικό του Ρεθύμνου τον επέλεξε για την ενίσχυση της φροντ λάιν της Αλ Ραγιάν, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος (με απολογισμό έξι νίκες και δύο ήττες).

Την αντίθετη διαδρομή (προς το Ζηρίνειο) θα κάνει ο Εξέιβιερ Σάιλας. Ο 26χρονος γκαρντ είναι απόφοιτος του Northern Illinois και πέρσι αγωνίστηκε στην Κίμσα (Αργεντινή), έχοντας 20.3 πόντους και 3.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Φέτος, υπέγραψε συμβόλαιο στην αρχή της σεζόν με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αλλά αποδεσμεύτηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τους "Μάγους".

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να πέσουν οι υπογραφές, προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή του στη Νέα Κηφισιά.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ