ΙΚΑΡΟΣ

Συνεχίζει και ο Ελληνιάδης

Συνεχίζει και ο Ελληνιάδης
INTIME SPORTS

Για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Σταύρος Ελληνιάδης θα είναι τεχνικός διευθυντής του Ικάρου.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης θα είναι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ικάρου:

" Ο Σταύρος Ελληνιάδης θα είναι για τρίτη συνεχή σεζόν, ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου. Ο έμπειρος παράγοντας ήρθε σε συμφωνία με την διοικούσα επιτροπή της ομάδας και ήδη έχει πιάσει δουλειά.

Xάσαμε αρκετό χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από την έδρα της ομάδας, αλλά ήδη μαζί με τον κόουτς Καλαφατάκη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, ήταν η πρώτη κουβέντα του Σταύρου Ελληνιάδη, ο οποίος συνέχισε. Η μετακόμιση του Ικάρου στην Χαλκίδα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους. Υπάρχει μεγάλη διάθεση να πετύχουμε κάτι καλό και πιστεύω πολύ στην προοπτική που δημιουργήθηκε. Φυσικά θα πρέπει να κινηθούμε πολύ προσεκτικά και με χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την σταθερά ανοδική πορεία του Ικάρου και παράλληλα να προσελκύσουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πανέμορφο κλειστό της Κανήθου.

Από την πλευρά τους τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ανέφεραν. "Ο Σταύρος Ελληνιάδης έχει μια μακρά πορεία στον χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ και είναι χαρά μας που θα συνεργαστούμε μαζί του. Κοινός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στο οικονομικό πλαίσιο που επιτάσσει η εποχή, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και συνάμα ελκυστικοί για τους φίλους του μπάσκετ στην Χαλκίδα και όχι μόνο".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ