ΙΚΑΡΟΣ

Συμφώνησε με Οκόγιε ο Ίκαρος

Συμφώνησε με Οκόγιε ο Ίκαρος

Ο Σταν Οκόγιε ήρθε σε συμφωνία με τον Ίκαρο Χαλκίδας και το μόνο που αναμένεται πλέον είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του

Στον Ίκαρο Χαλκίδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταν Οκόγιε σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Γιώργου Καλαφατάκη.

Ο Νιγηριανός γκαρντ-φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τον Ίκαρο Χαλκίδας και αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του μέσα στις επόμενες ημέρες.

"Ο Ίκαρος Χαλκίδας συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τη στελέχωση του ρόστερ του και ο επόμενος που θα φορέσει τη φανέλα του είναι ο Σταν Οκόγιε. Ο Νιγηριανός γκαρντ φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και πιθανότατα τη Τετάρτη (14/8) θα στείλει υπογεγραμμένο το μονοετές συμβόλαιο του.

Ο Οκόγιε είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Βιρτζίνια Μιλιτάρι και την περσινή σεζόν είχε 21,5 πόντους, 9,4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ ανά αγώνα, με συνέπεια να αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της περιφέρειας Μπιγκ Σάουθ. Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,98 και είναι διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ