ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Δυνατή άμυνα ζήτησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από τους παίκτες του εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη στο κλειστό της Γλυφάδας (11/2, 5μ.μ.)
Ο Ίκαρος θέλει να βάλει τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στο παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, νικώντας τον Άρη που τον φιλοξενεί στην έδρα του.
Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στην καλή άμυνα που οφείλει να παίξει η ομάδα του προκειμένου να νικήσει.
"Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς θέλουμε να δώσουμε τέλος στο σερί των ηττών. Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και είναι θετικό που μετά από καιρό είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας", σχολίασε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συνέχισε:
"Ελπίζουμε πως και ο Αγαδάκος θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, έστω κι αν απουσιάζει για μεγάλη διάστημα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να βρει ρυθμό στην επίθεση".
Από την πλευρά του, ο Άρον Μπέινς υποστήριξε: "Χρειαζόμαστε τη νίκη απέναντι στον Άρη για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση και να «χτίσουμε» καλύτερη ψυχολογία. Ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες και πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί από την πρώτη κατοχή του αγώνα, ως και την τελευταία. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη".
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.