ΙΚΑΡΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Τέλος στο σερί των ηττών"

Σκουρτόπουλος: "Τέλος στο σερί των ηττών"
INTIME SPORTS

Δυνατή άμυνα ζήτησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από τους παίκτες του εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη στο κλειστό της Γλυφάδας (11/2, 5μ.μ.)

Ο Ίκαρος θέλει να βάλει τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στο παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, νικώντας τον Άρη που τον φιλοξενεί στην έδρα του.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στην καλή άμυνα που οφείλει να παίξει η ομάδα του προκειμένου να νικήσει.

"Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς θέλουμε να δώσουμε τέλος στο σερί των ηττών. Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και είναι θετικό που μετά από καιρό είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας", σχολίασε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συνέχισε:

"Ελπίζουμε πως και ο Αγαδάκος θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, έστω κι αν απουσιάζει για μεγάλη διάστημα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να βρει ρυθμό στην επίθεση".

Από την πλευρά του, ο Άρον Μπέινς υποστήριξε: "Χρειαζόμαστε τη νίκη απέναντι στον Άρη για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση και να «χτίσουμε» καλύτερη ψυχολογία. Ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες και πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί από την πρώτη κατοχή του αγώνα, ως και την τελευταία. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ