ΙΚΑΡΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Συγκεντρωμένοι στην άμυνα"

Σκουρτόπουλος: "Συγκεντρωμένοι στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο ο Ίκαρος με όπλο την άμυνα του θα παλέψει το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ στη Δράμα (4μ.μ.)

Στη Δράμα κόντρα στον βελτιωμένο ΚΑΟΔ θα προσπαθήσει ο Ίκαρος Καλλιθέας να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου προέρχεται από τη νίκη επί του Άρη, βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και είναι έτοιμη για το "διπλό" που θα της χαρίσει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

"Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Άρη και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι η άμυνα μας. Δεχθήκαμε μόλις 54 πόντους και με τέτοιο παθητικό, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερες νίκες", υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Ο ΚΑΟΔ έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα και προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου. Είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ καλή ψυχολογία και μέσα από την βοήθεια που παίρνει από τον κόσμο του, θα προσπαθήσει να επιβάλλει από νωρίς το ρυθμό του. Συνεπώς, για μας είναι πολύ βασικό να ξεκινήσουμε το ματς πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα".

Δηλώσεις εκ μέρους των παικτών του Ικάρου, έκανε Γιώργος Τσιάρας ο οποίος υπογράμμισε: "Απέναντι στον Άρη ήμασταν πολύ καλύτεροι στην άμυνα και πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Ιδίως με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ που είναι μια ομάδα με σπουδαία ‘όπλα’ στην επίθεση, όπως είναι ο Χαραλαμπίδης και ο Μπαβτσίτς. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, ώστε με υπομονή να δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για σουτ".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ