ΙΚΑΡΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Απόλυτα συγκεντρωμένοι"

Σκουρτόπουλος: "Απόλυτα συγκεντρωμένοι"
INTIME SPORTS

Εξαιρετικό σύνολο διαθέτει ο Πανιώνιος σύμφωνα με τον κόουτς του Ικάρου, Θανάση Σκουρτόπουλου (25/02, 17:00). Διαβάστε τι δήλωσε.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας αντιμετωπίζει στο κλειστό της Γλυφάδας τον Πανιώνιο του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ένα εξαιρετικό δύσκολο παιχνίδι (25/02, 17:00).

"Στον αγώνα της Δράμας λειτουργήσαμε καλά σε αρκετούς τομείς, αλλά μερικές λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Αυτό πρέπει να αποτελέσει τον "οδηγό" μας για το ματς με τον Πανιώνιο, απέναντι στον οποίο θα πρέπει να είμαστε καλοί σε κάθε τομέα του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Ο αντίπαλος μας διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, παίζει σπουδαίο μπάσκετ και δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Θα πρέπει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στην επίθεση έχουμε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν ή να τελειώσουν φάσεις".

Κουμπούρας: "Δύσκολος αγώνας"

Ο Φάνης Κουμπούρας τόνισε: " Αναμφίβολα ο αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος, καθώς ο Πανιώνιος έχει δημιουργήσει φέτος μια σπουδαία ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα και θέλουμε αυτή τη νίκη που θα μας δώσει το έναυσμα να κάνουμε ένα δυνατό τελείωμα στη σεζόν, όπως οφείλουμε απέναντι στην διοίκηση και τους φίλους της ομάδας, αλλά και όπως επιτάσσουν οι δυνατότητες που έχουμε.

Τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα κι από εκεί θα πρέπει να βρούμε την δύναμη να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε να έρθει αρκετός κόσμος στην Γλυφάδα για να παρακολουθήσει ένα ματς που σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ