ΙΚΑΡΟΣ

Μπέινς: "Μέσω του Ικάρου έκανα το επόμενο βήμα"

Μπέινς: "Μέσω του Ικάρου έκανα το επόμενο βήμα"

Ο Άαρον Μπέινς, ο οποίος αγωνίζεται στους τελικούς του ΝΒΑ μίλησε για τη θητεία του στον Ίκαρο Καλλιθέας, τονίζοντας πόσο πολύ τον βοήθησε στην καριέρα του.

Ο Άαρον Μπέινς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ικάρου Καλλιθέας για τη θητεία του στον σύλλογο, αλλά και τους τελικούς του ΝΒΑ.

" Είναι μια εκπληκτική εμπειρία, μόλις λίγους μήνες μετά τον ερχομό μου στο Σαν Αντόνιο να βρίσκομαι στους τελικούς του ΝΒΑ", είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Η καριέρα μου πήρε διαφορετική πορεία από την στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα κι έπαιξα στον Ίκαρο. Με τις εμφανίσεις που έκανα, μπόρεσα να πάω στο επόμενο επίπεδο που ήταν η Ευρωλίγκα με την Ολίμπια Λουμπλιάνας κι από εκεί στο ΝΒΑ. Η παρουσία μου στον Ίκαρο με βοήθησε πολύ σε όλα τα επίπεδα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα απαιτητικό. Είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά και με τους δύο προπονητές που είχαμε (σ.σ. Λυκογιάννης και Σκουρτόπουλος) κι έφυγα από την Ελλάδα καλύτερος παίκτης. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον Ίκαρο και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα".

Στη συνέχεια ο Άαρον Μπέινς πρόσθεσε: " Σίγουρα μου λείπει η ζωή της Αθήνας και η παρέα που έκανα με τα παιδιά στον Ίκαρο. Δεν έχω κανένα παράπονο στο Σαν Αντόνιο, είναι μια πολύ όμορφη πόλη και φυσικά η εμπειρία μου στους Σπερς είναι καταπληκτική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όμως, τις όμορφες στιγμές που είχα στη Γλυφάδα, στη Νέα Σμύρνη και στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ