ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Να διορθωθούμε"

Λυκογιάννης: "Να διορθωθούμε"
INTIME SPORTS

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ο Ίκαρος Καλλιθέας αντιμετωπίζει το Σάββατο (17:00) στη Γλυφάδα τον Άρη και ο προπονητής των "νεοφώτιστων Άρης Λυκογιάννης τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό της.

" Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή και είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Ιδίως όταν έχουμε απέναντι μας μια σπουδαία ομάδα όπως ο Άρης, ο οποίος εκτός από το πολύ καλό σύνολο που διαθέτει, κουβαλάει τεράστια παράδοση στο μπάσκετ".

" Στο τελευταίο μας παιχνίδι, ο αντίπαλος μας είχε τον έλεγχο από τη πρώτη περίοδο και όταν "ξυπνήσαμε" ήταν πλέον αργά. Οπότε είναι πολύ σημαντικό στον αγώνα του Σαββάτου να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Αυτό θα γίνει μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν κάνουμε αβίαστα λάθη. Με τον Ηρακλή υποπέσαμε σε 18 κι αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα".

Ο Κάιλ ΜακΑλάρνι είπε: " Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Άρης έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ προκρίθηκε και στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurocup. Αυτό δείχνει το ταλέντο που διαθέτει και μας αναγκάζει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε πιο προσεκτικοί, να κάνουμε το παιχνίδι που μας ταιριάζει και βέβαια να παίξουμε πολύ καλή άμυνα".

" Στα πέντε παιχνίδια που κερδίσαμε, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα, στοιχείο που μας έλειψε στο ματς με τον Ηρακλή. Επίσης ελπίζουμε πως και σε αυτό το παιχνίδι, όχι μόνο οι φίλαθλοι μας, αλλά γενικότερα οι φίλοι του μπάσκετ, θα έρθουν στο γήπεδο μας για να μας βοηθήσουν και να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ