ΙΚΑΡΟΣ

Καράμπουλας: "Ό,τι μου λέει ο κόουτς!"

Καράμπουλας: "Ό,τι μου λέει ο κόουτς!"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Ικάρου κόντρα στο Μαρούσι, το τέλος του πρώτου γύρου, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε του Αμαρουσίου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ με 82-70.

Πλέον το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη έφτασε τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα με το τέλος του πρώτου γύρου και όλοι στον σύλλογο θέλουν στα επόμενα ματς να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε στο Sport24.gr για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Μαρούσι, την αξιοποίηση της έδρας, αλλά και τη συνέχεια του Ικάρου στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας παίκτης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 15 πόντους, ενώ ευστόχησε και σε τρία σουτ τριών πόντων.

" Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Από την στιγμή που έχουμε κάνει δύο ήττες από Περιστέρι και Κολοσσό Ρόδου θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε τις νίκες. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας και να διεκδικήσουμε θετικά αποτελέσματα", ανέφερε αρχικά ο Καράμπουλας και πρόσθεσε:

" Το Μαρούσι πάντα είναι ανταγωνιστικό στην αρχή κάθε παιχνιδιού, αλλά όσο περνάει η ώρα ξέραμε ότι δεν θα αντέξει στον ίδιο ρυθμό. Όσο περνούσε η ώρα ελέγχαμε την αναμέτρηση και καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη".

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Καράμπουλας αναφέρθηκε στη δική του εμφάνιση, λέγοντας... " Δεν έχει τόσο σημασία η δική μου εμφάνιση, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Έχω δουλέψει αρκετά χρόνια με τον Άρη Λυκογιάννη και κάνω αυτό που πρέπει σε κάθε παιχνίδι, ό,τι μου λέει".

Όσον αφορά τη συνέχεια του Ικάρου Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, ο Καράμπουλας δήλωσε: " Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να επικεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι. Με την έλευση και των νέων παικτών, πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ