ΙΚΑΡΟΣ

Επίσημα ο Σκουρτόπουλος στον Ίκαρο

Επίσημα ο Σκουρτόπουλος στον Ίκαρο
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι κι επισήμως πλέον ο νέος προπονητής του Ικάρου, μετά την ανακοίνωση της ομάδας της Καλλιθέας

Πρώτο φαβορί ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ικάρου Καλλιθέας και τελικά ανέλαβε την ομάδα, αντικαθιστώντας τον Άρη Λυκογιάννη.

Ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΚΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του ως το τέλος της περιόδου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άρης Λυκογιάννης πλήρωσε το "μάρμαρο" για την ήττα από το Περιστέρι και στόχος για τον Θανάση Σκουρτόπουλο θα είναι σε πρώτη φάση να κρατήσει τον Ίκαρο στην κατηγορία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: "Έρχομαι σε ένα σωματείο που λειτουργεί κατά τρόπο υποδειγματικό, κάτι που διαπίστωσα από την πρώτη μου επαφή με τα στελέχη της διοίκησης.

Είναι σημαντικό πως στον Ίκαρο το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι το μπάσκετ και όχι άλλου είδους θέματα. Το ζητούμενο πλέον είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά, ώστε να κάνουμε καλύτερη την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε".

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας Σταύρος Ελληνιάδης τόνισε: "Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, με πολλά χρόνια θητείας στην Α1. Κρίναμε πως είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ικάρου.

Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται, καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ομάδα πρέπει να «τρέξει» για να καλύψει το χαμένο έδαφος".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ