ΙΚΑΡΟΣ

Αίσιο τέλος με Μπάξτερ

Αίσιο τέλος με Μπάξτερ

Παίκτης του Ικάρου Καλλιθέας θα πρέπει να θεωρείται μετά τον Σάσα Βασίλιεβιτς και ο Τζίμι Μπάξτερ.

Τέλος καλά όλα καλά τελικά στο φλερτ των τελευταίων ημερών του Ικάρου Καλλιθέας με τον Τζίμι Μπάξτερ.

Ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ με ύψος 1.98μ. μετά το πέρασμά του στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου από την σλοβένικη ΚΡΚΑ θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα.

Όσο για την ολοκλήρωση του φλερτ αυτή απέκτησε το τελευταίο 48ωρο χαρακτήρα θρίλερ με αίσιο τέλος και τον Μπάξτερ να έχει ήδη ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι.

Μία εξέλιξη με την οποία ο απόφοιτος του Σάουθ Φλόριντα επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από την περσινή του παρουσία σε αυτό με την φανέλα του Ηλυσιακού όπου αγωνίστηκε για 22 παιχνίδια έχοντας κατά μ.ό. 15,9 πόντους.

Ανάλογα νούμερα στο σκοράρισμα επιθυμεί να έχει και στον Ίκαρο Καλλιθέας ο τεχνικός του Άρης Λυκογιάννης από την Τετάρτη (04/01, 17:00) κιόλας στο ντεμπούτο του στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Λυκογιάννης προορίζει τον Μπάξτερ για το βασικό φόργουορντ της ομάδας με το παιχνίδι της μοίρας να τον φέρνει αντίπαλο στο ντεμπούτο του με την πρώην του ομάδα στην Ελλάδα τον Ηλυσιακό και μεταξύ άλλων απέναντι στον πρώην του προπονητή Κώστα Φλεβαράκη.

Αυτό που απομένει να φανεί μετά την απόκτηση των Βασίλιεβιτς και Μπάξτερ είναι αν ο Ίκαρος Καλλιθέας συνεχίσει να κινηθεί όπως όλες τις προηγούμενες μέρες και για την απόκτηση ενός παίκτη ρακέτας.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ