ΡΕΘΥΜΝΟ

Σοκ με Σάφτενααρ!

Σοκ με Σάφτενααρ!
INTIME SPORTS

Δυσάρεστα μαντάτα έφτασαν στο Ρέθυμνο, καθώς η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος, Ρόλαντ Σάφτενααρ μένει για τουλάχιστον 4 μήνες εκτός δράσης

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ ήταν αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη στην μέχρι τώρα πορεία του Ρεθύμνου. Ο Ολλανδός που ήρθε την τελευταία στιγμή στην Κρήτη κατάφερε με τις επιδόσεις του να δείξει ότι θα έχει ηγετικό ρόλο στη φετινή ομάδα, όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν φόβοι ο Σάφτενααρ να έχει πάθει αποκόλληση αμφιβληστροειδούς κάτι που αν ισχύει τότε θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει για τουλάχιστον τέσσερις μήνες εκτός δράσης. Όπως είναι φυσιολογικό άπαντες στην ομάδα είναι αναστατωμένοι, καθώς ο Ολλανδός είχε κερδίσει όλη την ομάδα τόσο με την αγωνιστική του αξία όσο και με τον χαρακτήρα του.

Ο Σάφτενααρ έπειτα από τέσσερα παιχνίδια στην Basket League είχε κατά μέσο όρο 16.5 πόντους ανά παιχνίδι, 6.25 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, συγκεντρώνοντας 20.25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο. Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου οδηγώντας τους κρητικούς στη νίκη έχοντας 25 πόντους με 4/4 τρίποντα και 10 ριμπάουντ.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ