ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις"

Σκουρτόπουλος: "Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Έτοιμο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι το Ρέθυμνο, το οποίο σήμερα (11/10) ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τον αγώνα με τον "Δικέφαλο", επισημαίνοντας:

" Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και φέτος παρουσιάζεται εξίσου δυνατός. Για μας είναι ένα καλό "τεστ". Έχεις γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η πρεμιέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς σε αυτά που έχουμε δουλέψει για να καταφέρουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για κάτι καλύτερο".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης υποστήριξε: " Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολος. Είναι πολύ δουλεμένη ομάδα. Έχει φτιάξει βάσεις τα τελευταία χρόνια και σίγουρα στην έδρα του είναι πιο δυνατός. Εμείς έχουμε μία εικόνα από το τελευταίο παιχνίδι. Θα το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό και ελπίζω να καταφέρουμε να αναδείξουμε τα δικές μας αρετές και να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, πόσω μάλλον όταν έχει πραγματοποιήσει 8-9 μεταγραφές όπως εμείς. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο σαν σύμμαχο. Κάθε μέρα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Η προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά είναι πολύ μεγάλη ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ