ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκε το 2ο Basketball Camp

Ολοκληρώθηκε το 2ο Basketball Camp

Αυλαία έριξε το 2ο Basketball Camp που διοργανώθηκε από την ΚΑΕ Ρέθυμνο, σημείωνοντας μια άκρως επιτυχημένη πορεία με την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (27/06) και η δεύτερη εβδομάδα του 2ου Basketball Camp στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών.

Το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα για να αναδείξουν το ταλέντο τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Στην τελευταία παράσταση του καμπ για τους υποψήφιους αθλητές, έλαβαν χώρα πολλά συναγωνιστικά παιχνίδια όπου οι νικητές κέρδισαν δώρα τα οποία μοιράστηκαν από τον Γενικό Διευθυντή του Ρέθυμνο Aegean, Τάσο Τριαντάφυλλο, και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Καλαϊτζάκη, ενώ στο φινάλε της εκδήλωσης αποδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά.

Νικητές στον διαγωνισμό των ελευθέρων βολών ήταν οι: Καλαϊτζάκης Νάσος, Οικονομάκης Νεκτάριος, Κόρος Χάρης, Λαγουδάκης Γρηγόρης και Παναρετάκης Γιάννης.

Στον αγώνα νοκάουτ κέρδισαν οι: Καλαϊτζάκης Νάσος, Φραγκιαδάκης και Κόρος Χάρης.

Ολοκληρώθηκε το 2ο Basketball Camp

Τέλος, στον διαγωνισμό τριπόντων, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Καλαϊτζάκης με 12 εύστοχα σουτ.

Παρών σε αυτή την τελευταία μέρα του 2Basketball Camp ήταν ο Αγορίνος ο οποίος διασκέδασε το κοινό και του αθλητές με τα πειράγματα του.

Το Ρέθυμνο Aegean και το Ρέθυμνο BC ευχαριστεί για ακόμα μία φορά την COSMOTE, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, την Κάβα του Βαγγέλη Χατζηκωνσταντίνου, το PΟRTO BELLO και το Γευσήνους αλλά και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το τμήμα Σαμαριτών που βοήθησαν να υλοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία αυτή η διοργάνωση.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ