ΡΕΘΥΜΝΟ

Κωνσταντινίδης: "Έφυγε ο Σάφτενααρ"

Κωνσταντινίδης: "Έφυγε ο Σάφτενααρ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέγιαν Κράβιτς έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τη φανέλα του Ρεθύμνου, με τον Τόνι Κωνσταντινίδη να εξηγεί τους λόγους γύρω από την παραμονή του, που σήμανε την αποδέσμευση του Ρόλαντ Σάφτενααρ.

Το Ρέθυμνο ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ( 80-62 ), αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να κρατήσει ως θετικό το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Ντέγιαν Κράβιτς. Ο 26χρονος σέντερ ξαναφόρεσε τη φανέλα των Κρητικών (μετά από διάλειμμα δύο ετών), έχοντας 11 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Επίδοση που θα μπορούσε να είχε καταγράψει πολύ νωρίτερα, αν ένας τραυματισμός δεν τον κρατούσε εκτός δράσης για δύο μήνες. Ο Τόνι Κωνσταντινίδης ευτύχισε βέβαια να έχει μαζί του τον Ρόλαντ Σάφτενααρ, ο οποίος -παρότι δεν είχε ανανεωθεί το συμβόλαιό του το καλοκαίρι- δέχθηκε να μείνει στο "Μελίνα Μερκούρη" μέχρι νεωτέρας , με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα. Κι όταν ο Ντέγιαν Κράβιτς έγινε καλά, προέκυψε το δίλημμα σχετικά με το ποιος θα συνέχιζε.

Εν τέλει, ο προπονητής του Ρεθύμνου έδειξε προτίμηση στον 26χρονο σέντερ, ο οποίος εντυπωσίασε απόψε στο ΟΑΚΑ. Όπως εξήγησε μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης, έπειτα από ερώτηση που του έγινε για τον Ρόλαντ Σάφτενααρ: " Ναι αποτελεί παρελθόν. Ήμασταν μεταξύ Σάφτενααρ και Κράβιτς. Από το να ψάχναμε ξένο μέχρι να επιστρέψει ο Ντέγιαν, μας βοήθησε ο Σάφτενααρ, αλλά η επιλογή μου από το καλοκαίρι ήταν ο Κράβιτς".

Κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος της προσφοράς του Ολλανδού φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ