ΡΕΘΥΜΝΟ

Κουμπούρας: "Win or go home"

Κουμπούρας: "Win or go home"
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Κουμπούρας τόνισε πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το σημαντικό της φετινής χρονιάς, γιατί η ήττα θα στείλει το Ρέθυμνο... σπίτι του. Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είπε ότι "θα είναι αποτυχία αν χάσουμε".

Το "διπλό" που θα το φέρει στα ημιτελικά των πλέι οφ θέλει το Ρέθυμνο, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Τρίτης (19/5, 18:30). Ο Φάνης Κουμπούρας έγραψε στο blog του αυτά που σκέφτεται για την αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο", τονίζοντας πως ισχύει το δίλημμα: νικάς ή πας σπίτι. Ο Κέβιν Λάνγκφορντ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις -μετά τις απουσίες για ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη- είπε ξεκάθαρα πως θα είναι αποτυχία για τον ΠΑΟΚ, ενδεχόμενη ήττα. Εκτός αγώνα θα είναι ο Μαρκ Κάρτερ -λόγω προβλήματος στο λαγονοψοϊτη. Τουλάχιστον, αυτή είναι η εκτίμηση της ΚΑΕ, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η συμμετοχή του -συνεχίζει τις θεραπείες.

Κουμπούρας: "Μπορούμε και στα δύσκολα"

" Γεια σας…

μιλάμε ξανά για άλλη μια φορά μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ και ελπίζω να μην είναι η τελευταία για αυτήν την χρονιά!

Όπως σας είχα πει και τις προηγούμενες φορές, αυτές οι μέρες ήταν και είναι φουλ μπασκετικές. Χθες, τελείωσε ένα πλήρως ελληνικό φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα με 8 παίκτες και 2 προπονητές στα ενεργά ρόστερ των τελικών. Μην ξεχνάμε ότι η μία από τις δύο ομάδες του τελικού ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν τα κατάφερε αν και μόνο η παρουσία του εκεί ήταν τεράστια επιτυχία. Επίσης, αρκετοί συνεργάτες σε όλες τις ομάδες ήταν Έλληνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που μας έκαναν και πάλι περήφανους.

Χτες τελείωσαν και οι ημιτελικοί των περιφερειών του ΝΒΑ με το Houston του Κώστα Παπανικολάου να περνάει στους τελικούς της Δύσης (αν και τους πίστευα πολύ τους Clippers φέτος) και εκεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα του φοβερού και τρομερού Stephen Curry! Την Τρίτη έχει 3 ματς και για 6 ομάδες παίζεται η χρονιά στα επόμενα 40 λεπτά. WIN OR GO HOME!

Εμείς έχοντας επιτύχει πλήρως τους στόχους μας, θα πάμε αύριο στην Πυλαία για να παίξουμε χωρίς άγχος ένα ματς που με νίκη θα μας στείλει στην τετράδα των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει την δύναμη της έδρας αλλά εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και στα δύσκολα.

Καλή συνέχεια σε όλους και να δείτε τα παιχνίδια γιατί πραγματικά θα είναι πολύ ανταγωνιστικά"!

Λάνγκφορντ: "Αποτυχία αν χάσουμε"

" Αυτό είναι ένα blog, το οποίο είχα την ελπίδα ότι δεν θα έπρεπε να γράψω. Είναι ο πρώτος γύρος των πλέι οφ και η σειρά με το Ρέθυμνο είναι ισόπαλη. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και χάσαμε το δεύτερο, και νομίζω ότι παίξαμε απαίσια και στα δύο. Τώρα είναι το κερδίζεις ή πας σπίτι σου, το ζεις ή πεθαίνεις, το βουλιάζεις ή κολυμπάς κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Θα δούμε τι θα γίνει την Τρίτη.

Προχωρώ στο… τίποτα, γιατί δεν έχω τίποτα για να γράψω, οπότε θα γράψω για άσχετα πράγματα. Δεν μου αρέσουν τα νησιά. Δεν μου αρέσουν οι παραλίες, δεν μου αρέσει ο ήλιος. Δεν μου αρέσει το να βρίσκομαι έξω. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι είμαι. Προτιμώ το κρύο και τη βροχή. Είμαι τύπος που του αρέσει το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεσταθείς αν χρειάζεται, από το να δροσιστείς. Ειλικρινά δεν μου αρέσει καθόλου να ιδρώνω.

Επιστρέφω στο μπάσκετ. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατότεροι από ποτέ την Τρίτη. Παρόλο που είχαμε μία καλή σεζόν μέχρι τώρα, προσωπικά θα το θεωρήσω αποτυχία αν χάσουμε. Έχουμε μία σκληρή και έμπειρη ομάδα, οπότε έχω πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Μέχρι την επόμενη φορά…".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ