ΡΕΘΥΜΝΟ

Καλαφατάκης: "Να δείξουμε καλό πρόσωπο"

Καλαφατάκης: "Να δείξουμε καλό πρόσωπο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης προβληματίζεται από το γεγονός ότι το Ρέθυμνο έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 25 ημέρες και τονίζει πως στόχος είναι να δείξει ένα καλό πρόσωπο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στις δηλώσεις του εν όψει του αγώνα της Τρίτης (29/4, 19:15) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Καλαφατάκης σχολίασε ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη.

Ο προπονητής των Κρητικών ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το απέδειξε κοντράροντας την ΤΣΣΚΑ στους αγώνες για τα πλέι οφ.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Καλαφατάκης αναφέρθηκε στην αγωνιστική απουσία του Ράιτ και επεσήμανε για την αναμέτρηση πως "εμείς είμαστε εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου 25 μέρες και γι’ αυτό μέσα σε αυτό το διάστημα οργανώσαμε και αγωνιστήκαμε σε δύο φιλικά, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα με τη σειρά αγώνων που είχε με την ΤΣΣΚΑ. Θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα χωρίς τον Ράϊτ ο οποίος τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εμάς μας ενδιαφέρει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και για αυτό το τελευταίο δεκαήμερο δουλέψαμε σκληρά. Ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί αν και γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το απέδειξε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ όπου είχε πολύ δύσκολο έργο με το μειονέκτημα έδρας. Η μεταξύ μας διαφορά είναι δεδομένη αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να κλείσουμε τη χρονιά με καλές εμφανίσεις τις οποίες χρωστάμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας".

Από την πλευρά των παικτών, ο Νταμίρ Λάτοβιτς τόνισε πως "τις τελευταίες τρεις εβδομάδες προπονούμαστε σχεδόν καθημερινά αφού είχαμε ένα μεγάλο κενό διάστημα λόγω των εορτών. Θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει μία τέτοια αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα που κατατάσσεται στις κορυφαίες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε το τελευταίο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό για να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν μπροστά στο κοινό μας".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ