ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιαπλές: "Να προσφέρουμε θέαμα"

Γιαπλές: "Να προσφέρουμε θέαμα"
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο βρίσκεται στην 5η θέση και με νίκη επί του Ικάρου θα την εξασφαλίσει και μαθηματικά. Νίκη σε συνδυασμό με νίκη ζήτησε ο Θανάσης Γιαπλές

Την 9η εντός έδρας νίκη του θα προσπαθήσει να πάρει μέσα στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" το Ρέθυμνο το οποίο υποδέχεται τον Ίκαρο, για την 23η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, το έργο του δεν θα είναι κι εύκολο καθώς ο Ίκαρος προέρχεται από πέντε συναπτές νίκες που τον έχουν βάλει σε τροχιά πλέι οφ.

"Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δύσκολα παιχνίδια εννοούμε αυτά που πρέπει να κερδίζουμε. Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που έχει πέντε συνεχόμενες νίκες με τον νέο προπονητή και είναι πολύ φορμαρισμένη, άρα χρειάζεται πολύ προσοχή", σχολίασε ο Θανάσης Γιαπλές για να προσθέσει:

"Η προετοιμασία μας δεν ήταν και η καταλληλότερη λόγω του παιχνιδιού που είχαμε την Δευτέρα αλλά και της επίσκεψης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι να προσφέρουμε θέαμα και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Ο προσανατολισμός μας θα είναι και πάλι πιεστική άμυνα για να πετύχουμε εύκολα καλάθια, αυτό δηλαδή που κάνουμε πάντα στην έδρα μας. Ελπίζω με την βοήθεια του κόσμου μας να πετύχουμε ακόμα μια νίκη μέσα στο «σπίτι» μας".

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ρεθύμνου θα κάνει ο Γκέιμπ Προύιτ, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Ακόμα περισσότερο που θα είναι μπροστά στους φιλάθλους μας.

Ο Ίκαρος είναι μια επικίνδυνη ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητές και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε ακόμα μια νίκη τερματίζοντας όσο πιο ψηλά μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Νομίζω ότι από την μεριά μας έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό το ματς".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ