ΡΕΘΥΜΝΟ

"Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς"

"Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς"

Ο Βίνσεντ Κάουνσιλ όντας σε εξαιρετική μέρα πήρε το Ρέθυμνο από το χέρι και με 22 πόντους το οδήγησε στη νίκη, σημειώνοντας την τέταρτη στην διοργάνωση και την δεύτερη εκτός έδρας. Διαβάστε τι είπε.

Μετά την νίκη του Ρεθύμνου επί του Πανελευσιανιακού με 80-70 και την ανάδειξη του Βίνσεντ Κάουνσιλ ως πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στον ΕΣΑΚΕ μιλώντας για το πως έφτασαν στη νίκη, για τους λόγους που διάλεξε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για τους στόχους της ομάδας του.

Διαβάστε τι είπε:

" Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο. Σίγουρα η απόδοση μου ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής και σκληρής δουλειάς που πραγματοποιείται στις προπονήσεις. Δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου. Παράλληλα, είμαι διπλά χαρούμενος γιατί συνδυάστηκε με μία ακόμα νίκη για την ομάδα μου που μας ανεβάζει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά και βαθμολογικά".

Είναι η δεύτερη αγωνιστική χρονιά σου στην Ευρώπη. Θεωρείς ότι η ομάδα του Ρεθύμνου Aegean σου ταιριάζει;

"Επέλεξα το Ρέθυμνο Aegean και κατ’ επέκταση να αγωνιστώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πως η ομάδα μου ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μου. Σκοπός μου είναι να προσφέρω όσο πιο πολύ μπορώ για να πετύχει η ομάδα μου".

Τι μπορεί να καταφέρει το Ρέθυμνο Aegean την φετινή σεζόν;

"Στο Ρέθυμνο Aegean συνάντησα ένα οικογενειακό κλίμα το οποίο μου έκανε εντύπωση από την αρχή. Όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα φέτος σε συνδυασμό με το ταλέντο που υπάρχει. Καταρχήν θέλουμε να μπούμε στα πλέϊ οφ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, με ιδανικότερο σενάριο την είσοδο μας στην πρώτη πεντάδα".

Ποια είναι η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

"Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ υψηλού επιπέδου και διαθέτει πολλές καλές ομάδες με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όπως, προείπα αυτοί ήταν και οι λόγοι που με έκαναν να έρθω εδώ".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ