ΚΑΟΔ

Ζάρας: "Σκεφτόμαστε τον τελικό"

Ζάρας: "Σκεφτόμαστε τον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Θόδωρος Ζάρας βρήκε στις Σέρρες το παιχνίδι που έψαχνε εδώ και καιρό με τον ΚΑΟΔ όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Καλαφατάκη στην νίκη – πρόκριση επί των Ικάρων για τον θεσμό του Κυπέλλου και στην σκέψη του είναι η παρουσία στον τελικό.

Ο Θόδωρος Ζάρας με τους 17 πόντους που σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου στις Σέρρες ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ στην νίκη – πρόκριση επί των Ικάρων στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε μία εμφάνιση την οποία έψαχνε ο 27χρονος γκαρντ και είχε να κάνει κυρίως για την επιθετική του παρουσία και πλέον έχει κάθε λόγο να σκέφτεται όπως παραδέχθηκε στο Sport24.gr ακόμη και τον τελικό του θεσμού όπως και οι συμπαίκτες του.

Για τους 17 πόντους που σημείωσε στις Σέρρες και ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ ο Ζάρας δήλωσε: "Ήμουνα σε καλή μέρα και μου βγήκανε τα σουτ όπως είχε συμβεί και σε προηγούμενο παιχνίδι με τον Κακαρούδη", για να δώσει αμέσως μετά την δική του εξήγηση για τον φετινό ΚΑΟΔ.

"Θα φανεί και στην πορεία της χρονιάς ότι στην επίθεσή μας δεν θα στηριχθούμε σε 1-2 παίκτες αλλά θα έχουμε πλουραλισμό. Πέρσι για παράδειγμα ο Χαραλαμπίδης ήταν ο ηγέτης μας αλλά φέτος θεωρώ πως θα υπάρχουνε σε κάθε παιχνίδι 2-3 παίκτες που θα τραβάνε το σκοράρισμα και οι υπόλοιποι που θα τους συμπληρώνουνε".

Για την νίκη – πρόκριση του ΚΑΟΔ στις Σέρρες επί των Ικάρων ο Ζάρας δεν έκρυψε για το τι χρειάστηκε να συμβεί στα αποδυτήρια στο ημίχρονο από τον Γιώργο Καλαφατάκη λέγοντας: "Στις Σέρρες χρειάστηκε να περάσουνε τα δύο πρώτα δεκάλεπτα για να μπορέσουμε να διαβάσουμε το παιχνίδι των αντιπάλων μας.

Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι στα αποδυτήρια ο κόουτς μας έβαλε τις φωνές ο κόουτς και φθάσαμε πιο άνετα στην νίκη. Εξάλλου τα παιχνίδια Κυπέλλου με ομάδες μικρότερης κατηγορίας είναι πάντα πιο δύσκολα και κρύβουνε τις παγίδες τους αφού ο αντίπαλος έχει το έξτρα κίνητρο να σε κερδίσει για να πάρει αυτός την πρόκριση".

Για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα που το περασμένο Σάββατο έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ ο Ζάρας σχολίασε: "Θα είναι ένα εξίσου δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι αυτό που μας περιμένει στα Τρίκαλα όπως και αυτό στις Σέρρες με τους Ικάρους.

Πλέον όμως στα Τρίκαλα θα πάμε υποψιασμένοι μετά και από την νίκη που σημείωσε ο αντίπαλός μας επί του ΠΑΟΚ για να φθάσουμε ακόμη πιο κοντά στον τελικό", με τον γκαρντ του ΚΑΟΔ να πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια αλλά στην σκέψη και στο μυαλό μας είναι ήδη ο τελικός κάτι που αν το πετύχουμε θα είναι μία μεγάλη επιτυχία για τον ΚΑΟΔ.

Εξάλλου από την στιγμή που θα προκριθούμε το Σάββατο στα Τρίκαλα θα κληθούμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας υποδεχόμενοι τον Κολοσσό Ρόδου. Δεν θα πρέπει όμως να προτρέχουμε και την στιγμή αυτή να έχουμε αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή μας στο παιχνίδι του Σαββάτου στα Τρίκαλα».

Κι όσο για το προφίλ του φετινού ΚΑΟΔ ο Ζάρας σημείωσε: "Είναι αλήθεια ότι ο μ.ό. της φετινής ομάδας είναι κατά πολύ μειωμένος σε σχέση με πέρσι και αυτό θα είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού μας. Να πιέσουμε πολύ στην άμυνα βγάζοντας ενέργεια στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τους στόχους μας κρατώντας χαμηλούς τόνους. Εξάλλου έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ