ΚΑΟΔ

Το απόλαυσαν στην Ονειρούπολη

Το απόλαυσαν στην Ονειρούπολη

Την Ονειρούπολη, το χωριό του Αϊ Βασίλη, επισκέφθηκε το πρωί η ομάδα του ΚΑΟΔ και όπως φάνηκε οι παίκτες του το απόλαυσαν και με το παραπάνω (pics)

Η επίσκεψη στην Ονειρούπολη, Το χωριό του Αϊ Βασίλη, το πρωί όπως αποδείχθηκε και στην πράξη ήταν η καλύτερη παρένθεση για την ομάδα του ΚΑΟΔ από την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

Οι προπονητές και οι παίκτες του ΚΑΟΔ έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από τα παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο και βγήκαν φωτογραφίες υπογράφοντας εκατοντάδες αυτόγραφα που στο τέλος παραλίγο να μην φθάσουν κιόλας.

Κατά την παραμονή τους στο χώρο της Ονειρούπολης επισκέφθηκαν το σπιτάκι των ξωτικών όπου οι κοπέλες της ζωγραφικής προσώπου έβαψαν πολλούς από τους παίκτες της ομάδας με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές εν όψει και των ημερών που ακολουθούνε.

Ακόμη στο σπιτάκι της ζαχαροπλαστικής μαζί με τα παιδιά πήραν μέρος στην δημιουργία λιχουδιών με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Έντιν Μπάβτσιτς και Πρέστον Νόουλς.

Το απόλαυσαν στην Ονειρούπολη
Το απόλαυσαν στην Ονειρούπολη

Στιγμές που επέτρεψαν στους παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη να ξεφύγουνε για λίγο από το καθημερινό πρόγραμμά τους και έγιναν για λίγο παιδιά διασκεδάζοντας με τους μικρούς φίλους τους.

Για το απόγευμα ωστόσο ο Χανιώτης τεχνικός είχε προγραμματισμένη προπόνηση στα πλαίσια της συνέχειας της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Το απόλαυσαν στην Ονειρούπολη
TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ