ΚΑΟΔ

Θλάση ο Μπάβτσιτς

Θλάση ο Μπάβτσιτς

Το στραβοπάτημα του Έντιν Μπάβτσιτς στην προπόνηση της Τετάρτης του ΚΑΟΔ εξελίχθηκε σε θλάση και πλέον είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο "Δημήτριος Κραχτίδης".

Ο Έντιν Μπάβτσιτς πήρε την σκυτάλη που είχε αφήσει τον Γκι Μισέλ ο Λούις Ντέιλ στην διάρκεια της προετοιμασίας του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο "Δημήτριος Κραχτίδης".

Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ της ομάδας της Δράμας είχε στραβοπατήσει στην χθεσινή προπόνηση και η σημερινή εξέταση έδειξε ότι υπέστη θλάση και πλέον η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ωστόσο ο Μπάβτσιτς σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του ΚΑΟΔ πρόκειται να καταβάλλουνε αγώνα δρόμου για να μπορέσει να δώσει το παρών. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα είναι στην αποστολή.

Κατά τα άλλα ο Ντέιλ συνεχίζοντας την θεραπεία του, στο τράβηγμα που είχε στον δικέφαλό του, συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση του ΚΑΟΔ.

Όπως και ο Γκι Μισέλ με τον Γάλλο σέντερ να έδειξε σαφώς σε καλύτερη κατάσταση μετά την γαστρεντερίτιδα που τον είχε καταβάλει στις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ - από τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη, τον βοηθό του Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες Σταμάτη Μπένα, Δημήτρη Σλαφτσάκη και Πρέστον Νόουλς - επισκέφθηκε το πρωί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ».

Την αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ υποδέχθηκαν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά του σχολείου ενώ κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Καλαφατάκης και οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα.

Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις και στο τέλος πήραν όλα αυτόγραφα. Πριν δε αποχωρήσει η αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ έκανε δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσε όλα τα παιδιά να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ