ΚΑΟΔ

Θέλει να δέσει τον Μπορόβνιακ

Θέλει να δέσει τον Μπορόβνιακ
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 δείχνει διατεθειμένη να διατηρήσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στο ρόστερ της τον Ντέγιαν Μπορόβνιακ.

Ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ με τις εμφανίσεις του δείχνει να κερδίζει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου την παραμονή του στο ρόστερ του ΚΑΟΔ.

Ο Σέρβος φόργουορντ είχε έρθει μετά τον τραυματισμό του Σταμάτη Μπένα με μηνιαίο συμβόλαιο ωστόσο αναμένεται να κληθεί άμεσα να υπογράψει νέο.

Εκτός της επιθυμίας της διοίκησης του ΚΑΟΔ να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Μπορόβνιακ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Σέρβο φόργουορντ που είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο διάστημα της παρουσίας του.

Πάντως και με δεδομένο ότι μετά το Σάββατο όπου υπάρχει ο νοκ άουτ ημιτελικός για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ επιθυμία της διοίκησης της ομάδας Δράμας είναι οι υπογραφές να έχουνε πέσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κι αν στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Καλαφατάκης με τους συνεργάτες και τους παίκτες του κινούνται από σήμερα στους ρυθμούς του συγκεκριμένου παιχνιδιού το βράδυ υπάρχει διοικητικό συμβούλιο.

Σε αυτό εκτός από το θέμα του Μπορόβνιακ αναμένεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο ανακοίνωσης στο περιεχόμενο της οποίας η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 θα αναφερόταν στην δική της θέση για την φάση που έκρινε το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αυτό με τον Άρη στο «Δημήτριος Κραχτίδης» όπου με την τεχνική ποινή του Σπύρου Γκόντα σε βάρος του Μοχάμεντ Πάσαλιτς και τις 2/2 εύστοχες βολές του Θόδωρου Ζάρα ο ΚΑΟΔ ήταν αυτός που πήρε την νίκη βάζοντας τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών που είχε.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ