ΚΑΟΔ

Συντηρητικά ο Χρυσικόπουλος

Συντηρητικά ο Χρυσικόπουλος
INTIME SPORTS

Με τον Λίνο Χρυσικόπουλο να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα προετοιμασίας στον ΚΑΟΔ κινούνται στους ρυθμούς του τελευταίου παιχνιδιού του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα.

Στον ΚΑΟΔ κινούνται στους ρυθμούς του τελευταίου παιχνιδιού του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα με τον Λίνο Χρυσικόπουλο να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Κάτι που έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο διεθνής φόργουορντ επέστρεψε και πάλι μετά από 70 μέρες απουσίας στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα.

Ο Χρυσικόπουλος υπενθυμίζεται πως είχε μείνει εκτός δράσης εξαιτίας των ενοχλήσεών του στην μέση του, και για τον λόγο αυτό καλείται να παραμείνει προσεχτικός προς αποφυγή τυχόν υποτροπής.

Στον ΚΑΟΔ τελικά λόγω της απουσίας του αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Καβάλα οι δύο τεχνικοί των ομάδων Νέναντ Μάρκοβιτς και Γιάννης Τζήμας αποφάσισαν να αναβάλουνε τελικά το προγραμματισμένο για το απόγευμα φιλικό του παιχνίδι στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας.

Ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ πάντως έχει φροντίσει αφού ανέλυσε στους παίκτες του τα όποια λάθη κάνανε στο τελευταίο παιχνίδι στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα, στο επόμενο παιχνίδι του θριάμβου επί του Ολυμπιακού έχει στρέψει την προσοχή του στην επόμενη μέρα.

Στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τα Τρίκαλα όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομος που θα είναι και η έβδομη στο τέλος του Α΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Ο Μάρκοβιτς πάντως γνωρίζοντας πως το έργο της ομάδας του μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι έχει δείξει ήδη σε βίντεο στοιχεία της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ στα πρώτα στοιχεία που επισήμανε στους παίκτες του έχουνε να κάνουνε με την προσοχή τους στην άμυνα απέναντι σε μία αθλητική ομάδα όπως είναι τα Τρίκαλα που βγάζουνε πολύ ενέργεια στο παρκέ και τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι και στα 40΄.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ