ΚΑΟΔ

Συνεχίζει ο Καλαφατάκης

Συνεχίζει ο Καλαφατάκης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ αφού η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του.

Η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του Γιώργου Καλαφατάκη που συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Δράμας.

Ο Καλαφατάκης είχε παραιτηθεί το απόγευμα του Σαββάτου λίγη ώρα μετά από την εντός έδρας ήττα του ΚΑΟΔ από τον Ηλυσιακό στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Πλέον ο «Καλάφας» είναι στις 19:00 να βρεθεί στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» για να προπονήσει μαζί με τους συνεργάτες του τους παίκτες του ΚΑΟΔ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί.

Αυτό του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό στο κλειστό «Ανδρέας Πααπανδρέου» του Περιστερίου όπου δεν αποκλείεται ο ΚΑΟΔ να παρουσιαστεί και ενισχυμένος με κάποιον Αμερικανό γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα.

Εν τω μεταξύ από σήμερα θα φανεί σε ποια κατάσταση είναι οι Λούις Ντέιλ και Έντιν Μπάβτσιτς. Ο πρώτος το τελευταίο δεκαήμερο «κουβαλάει» ένα τράβηγμα ενώ ο δεύτερος δεν είχε αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στον Ηλυσιακό λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ