ΚΑΟΔ

Στην Ανδριανούπολη με προοπτική

Στην Ανδριανούπολη με προοπτική
INTIME SPORTS

Στην Ανδριανούπολη βρίσκεται η αποστολή του ΚΑΟΔ όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την τουρκική Ολίν Εντιρνέ (29/02, 16:00).

Στην Ανδριανούπολη για το αυριανό φιλικό της παιχνίδι την Ολίν Εντιρνέ (29/02, 16:00) βρίσκεται η αποστολή του ΚΑΟΔ.

Ένα φιλικό παιχνίδι όπου στο βάθος του δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενη προοπτική συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων ακόμη και για την παρουσία της τουρκικής ομάδας στο τουρνουά της ομάδας της Δράμας.

Το αυριανό τεστ για τον ΚΑΟΔ έχει να κάνει με την ευκαιρία του ρεπό που είχε στην 20η αγωνιστική το σύνολο του Γιώργου Καλαφατάκη αλλά και να βρεθεί για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και εκτός συνόρων.

Εξάλλου και το παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα της Δράμας κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» αντιμετωπίζεται ως μία ευκαιρία δοκιμών.

Σε ένα παιχνίδι πάντως που αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους φιλάθλους του ΚΑΟΔ που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί sold out στα εισιτήρια η διάθεση των οποίων έχει ξεκινήσει.

Κι όσο για το αυριανό φιλικό με την Ολίν Εντιρνέ ο «Καλάφας» σε δηλώσεις του στο Sport24.gr τόνισε: "Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι που θα μας επιτρέψει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας μετά από προπονήσεις εννιά ημερών.

Είναι ένα φιλικό παιχνίδι που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα μου εν όψει του υπολοίπου των φετινών υποχρεώσεών μας στο πρωτάθλημα ώστε να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εξάλλου πρόκειται για ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Στην αποστολή του ΚΑΟΔ συμμετείχε και ο Θόδωρος Ζάρας έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στο αριστερό του γόνατο ενώ μοναδικός απών ήταν ο Φώτης Στυλίδης όντας στρατευμένος.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ