ΚΑΟΔ

Ρεπό και Γεωργάκης

Ρεπό και Γεωργάκης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργάκης θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι του φετινού ρόστερ του ΚΑΟΔ American Genetics. Διήμερο ρεπό και επιστροφή αύριο στις προπονήσεις.

Το τελευταίο κομμάτι του φετινού ρόστερ του ΚΑΟΔ American Genetics θα αποτελέσει ο Γιώργος Γεωργάκης. Ο 23χρονος σέντερ κέρδισε τον Κώστα Μέξα μετά και τις εμφανίσεις του στο τουρνουά του Σάμοκοφ με τον τεχνικό της ομάδας της Δράμας να εισηγείται την παραμονή του.

Ο Μέξας περίμενε τις εμφανίσεις του Γεωργάκη και στα δύο παιχνίδια που έγιναν στην βουλγαρική πόλη με τις Ρίλσκι και ΜΖΤ Σκοπίων πριν ανάψει το πράσινο φως στην διοίκηση της ΚΑΕ για την απόκτησή του.

Με την επιστροφή της αποστολής στην Δράμα ο Μέξας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για χθες και σήμερα με το ραντεβού για επιστροφής στις προπονήσεις να έχει δοθεί για αύριο.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ American Genetics σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την εικόνα της ομάδας του στο τουρνουά στο Σάμοκοφ στάθηκε σε δύο σημεία.

Πως η ομάδα του θα πρέπει να κρατήσει την σωστή της αντίδραση που είχε στο δεύτερο παιχνίδι με την ΜΖΤ Σκοπίων και να περιορίσει τα νεκρά της διαστήματα όσο πλησιάζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

" Ευελπιστούμε ότι φεύγουμε από αυτό το τουρνουά πιο ώριμοι από ότι όταν ήρθαμε αλλά και πιο συνειδητοποιημένοι ότι χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα για να παρουσιάσουμε την εικόνα που και θέλουμε και μπορούμε μέσα στο γήπεδο, όταν πρέπει", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μέξας.

Κι όσο για το επόμενο φιλικό παιχνίδι του ΚΑΟΔ American Genetics πιθανότατα να διεξαχθεί το Σάββατο με την Καβάλα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ