ΚΑΟΔ

Πρόσκληση από την Βαλκανική Λίγκα

Πρόσκληση από την Βαλκανική Λίγκα
INTIME SPORTS

Πρόταση – πρόσκληση από την Βαλκανική Λίγκα έχει στα χέρια της η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο χέρι της διοίκησης της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 είναι την νέα αγωνιστική περίοδο η συμμετοχή του ΚΑΟΔ στην Βαλκανική Λίγκα.

Ήδη έχει λάβει η σχετική πρόταση – πρόσκληση η οποία επεξεργάζεται από όλες τις απόψεις πριν από την τελική απάντηση.

Μία πρόταση – πρόσκληση από την Βαλκανική Λίγκα που δεν είναι η μόνη προς ελληνική ομάδα της Α1 αφού σύμφωνα με πληροφορίες κάτι ανάλογο έχει συμβεί και προς άλλες τρεις σίγουρα ομάδες.

Αυτές είναι ο ΠΑΟΚ, η Καβάλα και ο Κολοσσός Ρόδου με την ομάδα της Ρόδου να είναι αυτή που φέρεται να έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για την συμμετοχή της.

Όπως και να έχει είναι φανερό ότι στην Βαλκανική Λίγκα οι ιθύνοντές επιθυμούνε την νέα αγωνιστική περίοδο να συμμετάσχουνε και δύο ελληνικές ομάδες θέλοντας να κάνουνε ακόμη πιο δυνατό το πρωτάθλημά τους.

Όσο δε για την ομάδα της Δράμας στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 αυτό που προέχει είναι το ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο μία πορεία ανάλογη με την φετινή.

Της όσο το δυνατόν πιο άμεσης επίτευξης της παραμονής στην Α1 και ακολούθως διεκδίκησης μίας θέσης για τα πλέι οφ. Σενάριο που μπορεί να γίνει πράξη ακόμη και φέτος στα δύο παιχνίδια που απομένουνε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Καλαφατάκης είδε το απουσιολόγιό του να είναι λευκό στην σημερινή προπόνηση στο «Δημήτριος Κραχτίδης» εν όψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Μαρούσι παρόντος των Κώστα Χαραλαμπίδη και Τζέρεμι Χαντ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ