ΚΑΟΔ

Νέο διάστρεμμα ο Χαντ

Νέο διάστρεμμα ο Χαντ
INTIME SPORTS

Η ατυχία χτύπησε για μία ακόμη φορά τον Ιανουάριο τον Τζέρεμι Χαντ του ΚΑΟΔ που υπέστη νέο διάστρεμμα.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στο τέλος της προπόνησης του ΚΑΟΔ το απόγευμα της Τρίτης στον Τζέρεμι Χαντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες διάστρεμμα στο ίδιο πόδι που είχε υποστεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο ο Χαντ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αφού δεν προπονηθεί σήμερα το απόγευμα για προληπτικούς λόγους θα προλάβει να είναι παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Κι αν ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της χθεσινής προπόνησης στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» ο Γιώργος Καλαφατάκης αντιμετωπίζει τρία ακόμη προβλήματα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα ο «Καλάφας» δεν έχει στην διάθεσή του για διαφορετικούς λόγους τους Κώστα Χαραλαμπίδη που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, Θόδωρο Ζάρα από την μέση του και Ντράγκαν Τσέρανιτς από ενοχλήσεις στον αχίλλειό του.

Παρόλα αυτά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι τέσσερις θα βρίσκονται το απόγευμα του Σαββάτου στην διάθεση του Χανιώτη τεχνικού του ΚΑΟΔ.

Τέλος μετά την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδρίασε την 13/01/2012 στα γραφεία του συλλόγου και εξέλεξε ομόφωνα νέο πρόεδρο της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ τον Αριστείδη Ιωαννίδη.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ