ΚΑΟΔ

"Να κλειδώσουμε τα πλέι οφ"

"Να κλειδώσουμε τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Διαφορετικός ο στόχος του ΚΑΟΔ από του Πανελευσινιακού αλλά απαραίτητη η νίκη για την ομάδα της Δράμας για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ.

Αν και ο στόχος του ΚΑΟΔ είναι διαφορετικός από του Πανελευσινιακού η νίκη είναι απαραίτητη για την ομάδα της Δράμας ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην έκτη θέση της κανονικής περιόδου με τον τεχνικό της ομάδας Νέναντ Μάρκοβιτς να θεωρεί σημαντικό το παιχνίδι για να «κλειδώσει» η ομάδα του την παρουσία της στην πρώτη οχτάδα.

" Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο αγώνας με την Ελευσίνα είναι για εμάς πού σημαντικός και η νίκη απαραίτητη για να «κλειδώσουμε» την είσοδο μας στα πλει οφ. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πολύ έμπειρους παίκτες που ψάχνουν την νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η ενέργεια, η διάθεση και η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ελπίζουμε ο κόσμος της πόλης να είναι κοντά μας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια και να μας σπρώξει στη νίκη", τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Σταμάτης Μπένας συμπλήρωσε: "Ο αγώνας με την Ελευσίνα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας καθώς μια πιθανή νίκη θα μας φέρει για πρώτη φορά στα πλει οφ, γεγονός πολύ ξεχωριστό για όλους μέσα στην ομάδα. Για να τα καταφέρουμε όμως θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για 40΄, γιατί η ομάδα της Ελευσίνας πέρα από την ποιότητα της έχει και υψηλό κίνητρο. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει και να γίνει μέρος της χαράς μας εφόσον επιτευχθεί ο στόχος μας".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ