ΚΑΟΔ

Μονρό: "Παράξενο το παιχνίδι"

Μονρό: "Παράξενο το παιχνίδι"
Κρις Μονρό

Ως παράξενο για τον ίδιο χαρακτήρισε το αυριανό (4/01, 17:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΚΑΟΔ ο Κρις Μονρό.

Με τον Κρις Μονρό στη σύνθεσή του για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά ο ΚΑΟΔ πρόκειται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ αύριο στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" (04/01, 17:00).

Κι αν ο Αμερικανός γκαρντ είναι έτοιμος αγωνιστικά για το ντεμπούτο του με την ομάδα της Δράμας, αφού προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια με την ουκρανική Μπουντιβέλνικ, παραδέχθηκε πως το αντιμετωπίζει περίεργα.

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλφατάκης...

Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πρώην ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε την περίοδο 2009-2010 και η μοίρα τα έφερε έτσι ώρα να την αντιμετωπίσει στην επιστροφή του.

" Είναι καλό που επέστρεψα στην Ελλάδα και είδα και πάλι λίγο ήλιο αφήνοντας πίσω μου την Ουκρανία", τόνισε ο Μονρό σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport103 Fm για την επιστροφή του στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΚΑΟΔ.

Κι όσο για το αυριανό του ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ είπε: " Πρόκειται για ένα παράξενο παιχνίδι για μένα στο ντεμπούτο μου με τον ΚΑΟΔ αφού θα βρεθώ αντιμέτωπος με την πρώην μου ομάδα στην Ελλάδα όπου διατηρώ ακόμη και σήμερα φίλους".

Με τον Μονρό να εξήγησε: " Τόσο με τον κόουτς Σούλη Μαρκόπουλο όσο και με τον συνεργάτη και γιο του Χάρη αλλά και με παίκτες όπως οι Γιαννακίδης και Καλλές που είμαι χαρούμενος για την εξέλιξη που παρουσίασαν στην καριέρα τους".

Τέλος σχετικά με την δική του παρουσία στον ΚΑΟΔ τόνισε: " Είναι κάτι που ασχολείται ο μάνατζέρ μου και θα δούμε αν θα μείνω τελικά έναν μήνα στην ομάδα ή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ