ΚΑΟΔ

Μέξας: ''Σταθερά μας η άμυνα''

Μέξας: ''Σταθερά μας η άμυνα''

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται αύριο (12/10, 17:00) στο κλειστό ''Δημήτρης Κραχτίδης'' τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αν μη τι άλλο θέλει να κάνει καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με το Κύπελλο.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΚΑΟΔ θα υποδεχθεί αύριο (12/10, 17:00) στο κλειστό ''Δημήτρης Κραχτίδης'' τα Τρίκαλα και αν μη τι άλλο θέλει να κάνει καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με το Κύπελλο.

Η ομάδα της Δράμας για να διεκδικήσει με ακόμα περισσότερες πιθανότητες τη νίκη θα χρειαστεί να αγωνιστεί σε ένα κατάμεστο ''Δημήτρης Κραχτίδης'' και αυτό ζήτησε και ο Κώστας Μέξας και ο Γκι Μαρκ Μισέλ.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ τόνισε: ''Καταρχήν να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες. Εμείς ξεκινάμε τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με την ομάδα των Τρικάλων, με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους.

Η ομάδα μας θα πρέπει να δείξει αγωνιστική και πνευματική αντίδραση μετά από την ήττα στο κύπελλο και να βγάλει στο παρκέ ενέργεια και συγκέντρωση - ειδικά στην άμυνα - ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα. Είναι νωρίς για όλες τις ομάδες και η άμυνα μας θα πρέπει να είναι η σταθερά μας. Ευελπιστούμε στην βοήθεια του κόσμου σε αυτή την δύσκολη πρεμιέρα''.

Ο Μισέλ από την πλευρά του υπογράμμισε: ''Ο αγώνας με τα Τρίκαλα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα σημαντικός και δύσκολος. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40 λεπτά και μέσω της άμυνας μας να βρούμε και επιθετικό ρυθμό. Η βοήθεια του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια θα είναι πολύ σημαντική και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο''.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ