ΚΑΟΔ

Μέξας:"Να γίνει ο ΚΑΟΔ υπολογίσιμη δύναμη"

Μέξας:"Να γίνει ο ΚΑΟΔ υπολογίσιμη δύναμη"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας του ΚΑΟΔ και τους στόχους της ομάδας, ενώ σχολίασε και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρωί της Δευτέρας 25/8 ξεκίνησε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για την σεζόν 2014-2015. Ο προπονητής των Δραμινών, Κώστας Μέξας είχε στην διάθεση του στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, τους Θόδωρο Ζάρα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Γιάννη Κολοβό, Στράτο Βουλγαρόπουλο και Μανώλη Κουκουλά. Ο τελευταίος θα λάβει κανονικά μέρος στις προπονήσεις και μέσα από την παρουσία του στην προετοιμασία, θα διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ.

Εκτός από την παραπάνω ενημέρωση, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ( kaodramas.gr) φιλοξενείται και μία μικρή συνέντευξη του Κώστα Μέξα.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε αρχικά, για την έναρξη της προετοιμασίας: “Είναι το ξεκίνημα μιας δύσκολης χρονιάς, που ευελπιστούμε να αποτελέσει την καθιέρωση της ομάδας μας σαν μια υπολογίσιμη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται δουλειά από όλους μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και να αντεπεξέλθουμε των προσδοκιών”.

Ερωτώμενος αν υπάρχει επιπλέον πίεση λόγω της πολύ καλής περυσινής πορείας της ομάδας, απάντησε: “Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Φέτος υπάρχει νέος προπονητής, νέοι ξένοι, είναι μια άλλη ομάδα ουσιαστικά. Πρώτα θέλουμε να γίνουμε ομάδα, γι’ αυτό θα δουλέψουμε το πρώτο διάστημα και μετά θα δούμε πώς θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο”.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 25/8. Στις 8 Οκτωβρίου, η ομάδα της Δράμας θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης: “Είναι δύσκολη κλήρωση. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες και έμπειρο τεχνικό τιμ. Τρεις ημέρες μετά ξεκινάει το πρωτάθλημα που για μας είναι πιο μεγάλος στόχος. Θέλουμε σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιάσουμε στο γήπεδο τα πράγματα που θα έχουμε δουλέψει μέχρι τότε. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο θα παλέψουμε χωρίς κανένα άγχος ή πίεση”

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ