ΚΑΟΔ

Μέξας: ''Με την ίδια φιλοσοφία''

Μέξας: ''Με την ίδια φιλοσοφία''
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μέξας διαδέχθηκε τον Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ και νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Κώστας Μέξας νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του διαδεχόμενος τον Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κερκυραίος τεχνικός δεν κρύβει ότι είναι χαρούμενος που αυτό το βήμα θα γίνει στον ΚΑΟΔ, όπου επικρατούν οι καλύτερες συνθήκες για κάτι τέτοιο. Κάτι που φάνηκε και από τις πρώτες του δηλώσεις που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

- Μετά από τρία χρόνια ως βοηθός του Γιώργου Καλαφατάκη και του Νέναντ Μάρκοβιτς, ήρθε η απόφαση της διοίκησης του ΚΑΟΔ να δώσει σε σας την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα πρώτα συναισθήματα ποια είναι;

''Καταρχήν οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΚΑΟΔ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που που δίνει να αναλάβω την ομάδα ως πρώτος προπονητής. Είμαι φυσικά πολύ χαρούμενος και νιώθω έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτήν την πρόκληση. Είμαι χαρούμενος που αυτό το βήμα στη καριέρα μου γίνεται στον ΚΑΟΔ, γιατί εδώ υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να εργαστεί κανείς''.

- Υπάρχει άγχος ή πίεση για το επόμενο βήμα;

''Δημιουργικό άγχος είναι περισσότερο, πίεση όχι δεν αισθάνομαι. Είμαι έτοιμος και νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνω αυτό το βήμα, ως πρώτος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και όλους τους αθλητές, γιατί μέσω αυτών εγώ νιώθω σήμερα έτοιμος να αναλάβω καθήκοντα πρώτου προπονητή''.

- Ο ΚΑΟΔ πέρσι έκανε την καλύτερη πορεία της ιστορίας του, πήρε την 6η θέση και συμμετείχε στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ποιος είναι ο αγωνιστικός στόχος για την επόμενη χρονιά;

''Θέλουμε η ομάδα μας να παρουσιάσει συνέχεια σε αυτό που έκανε όχι μόνο πέρσι, που πήρε την 6η θέση, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας, εντός ή εκτός παρκέ. Θέλουμε να υπάρχει συνέχεια στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόστηκε η φιλοσοφία τα περασμένα έτη, με τις ίδιες αρχές. Βαθμολογικά είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το παραμικρό για την επόμενη χρονιά, γιατί καμία ομάδα δεν έχει κάνει κινήσεις ακόμα, όλες βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού''.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ