ΚΑΟΔ

Μέξας: "Να δείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ"

Μέξας: "Να δείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ"

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών (13/12, 17:00) και ο Κώστας Μέξας τόνισε πως για να έρθει η νίκη θα πρέπει οι παίκτες του να δείξουν μεγαλύτερη θέληση από τον αντίπαλο.

Να αφήσει πίσω την ήττα -και κυρίως την εμφάνιση- στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό θέλει ο ΚΑΟΔ. Η ομάδα από την Δράμα έχει δύσκολο έργο, καθώς υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών στο "Δημήτρης Κραχτίδης" (13/12, 17:00). Ο Κώστας Μέξας, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε δύσκολη και πολύ σημαντική την αναμετρηση. Ο Όμπι Τρότερ στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του, λέγοντας πως από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσει η προσπάθεια.

Ο προπονητής των Δραμινών δήλωσε: "Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ο Απόλλωνας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει καλή χημεία και συγκεκριμένες αρχές στο παιχνίδι του. Ο περιορισμός των ατού του Απόλλωνα που έχουν την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και στο τρίποντο, θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη του αγώνα. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά την μέτρια εμφάνισή μας με τον Πανελευσινιακό, πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη πιο πολύ και αυτό θα το κάνουμε, αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά του αγώνα".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Όμπι Τρότερ: "Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και ήττα εκτός έδρας και περιμένουμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα στο ρόστερ του και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Μέσα από την άμυνά μας θα πρέπει να ξεκινήσει η προσπάθεια για τη νίκη και από την άμυνα να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και βγάλουμε στο γήπεδο την δουλειά που γίνεται όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ