ΚΑΟΔ

Απών ο Χρυσικόπουλος

Απών ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του ΚΑΟΔ American Genetics, αύριο (13/12, 17:00) κόντρα στον Απόλλων Πατρών.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του ΚΑΟΔ American Genetics, αύριο (13/12, 17:00) κόντρα στον Απόλλων Πατρών θα απουσιάσει ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Μία εβδομάδα μετά ο διεθνής φόργουορντ της ομάδας της Δράμας δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στην μέση του. Ο Χρυσικόπουλος είχε αισθανθεί τις ενοχλήσεις στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και για αυτό είχε αποκλειστεί από την αποστολή του παιχνιδιού στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό.

Κάτι ανάλογο θα γίνει και αύριο στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" της Δράμας, καθώς όλες αυτές τις ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στις τάξεις του ΚΑΟΔ American Genetics και πρώτα από όλα ο ίδιος ο Χρυσικόπουλος, αλλά και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Μέξας, εύχονται να μην είναι κάτι ανάλογο με πέρσι.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής φόργουορντ εξαιτίας της μέσης του είχε χάσει σχεδόν όλη την περσινή χρονιά μετά την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα στην Αθήνα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ