ΚΑΟΔ

Με Ντέιλ στα Τρίκαλα

Με Ντέιλ στα Τρίκαλα

Ο Λούις Ντέιλ ξεπέρασε το τράβηγμα του και θα δώσει κανονικά το παρών στο αυριανό παιχνίδι του ΚΑΟΔ για την 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στα Τρίκαλα.

Πλήρης θα παρουσιαστεί ο ΚΑΟΔ στο αυριανό παιχνίδι του για την 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στα Τρίκαλα αφού ο Λούις Ντέιλ ξεπέρασε το τράβηγμά του.

Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε κανονικά το παρών στις προπονήσεις του τελευταίου διημέρου και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Γιώργου Καλαφατάκη.

Ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ γνωρίζει πως η ομάδα του δεν θα έχει εύκολο έργο με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί σε ένα γεμάτο γήπεδο και απέναντι σε μία ομάδα που θεωρεί ότι θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

"Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και μόνο γιατί τα Τρίκαλα απέκλεισαν το περασμένο Σάββατο και πάλι αγωνιζόμενοι στην έδρα τους τον ΠΑΟΚ. Είναι μία υπολογίσιμη ομάδα που θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Έχει ενθουσιασμό, κόσμο στο πλευρό της και έναν καλό προπονητή (σ.σ. Γιάννης Τζήμας) για αυτό θα θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα, να είμαστε αυτοί που πρέπει στην άμυνα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Σε όλο το παιχνίδι θα πρέπει να δείξουμε υπομονή γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό και δύσκολο αντίπαλο. Εξάλλου τίποτα δεν είναι εύκολο σε κανένα παιχνίδι", τόνισε ο Καλαφατάκης σε δηλώσεις του στο Sport24.gr.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ