ΚΑΟΔ

Μάρκοβιτς: "Χωρίς πίεση"

Μάρκοβιτς: "Χωρίς πίεση"
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση και ερωτηματικό τον Λούις Ντέιλ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι της Δευτέρας (18/2, 5μ.μ.-ΕΤ1)κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

Με μία απογευματινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

Μοναδικό ερωτηματικό για τον Νέναντ Μάρκοβιτς είναι η παρουσία του Λούις Ντέιλ που χθες έκανε μόνο ζέσταμα και βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ για την λύση του συμβολαίου του.

"Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε πολλά.

Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας να γίνει ένας όμορφος αγώνας που θα τον ευχαριστηθεί τόσο ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο όσο και αυτοί που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για την Δράμα αλλά και για την ομάδα μας", τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη πρόσθεσε: "Όταν παίζεις ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι πιο απλά. Δεν έχεις την πίεση για την νίκη και αυτό βοηθάει να παίξεις πιο ελεύθερα και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έρχεται από μία μεγάλη νίκη στην Ρωσία που δείχνει το πόσο καλή ομάδα είναι και φέτος. Εμείς προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την νοοτροπία την νέου προπονητή μας και αυτό το παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία να το ευχαριστηθούμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ